Aktiviteter

Tildeles du støtte minimum 6 timer ugentligt, har du udover tiden med din kontaktperson, mulighed for at deltage i vores ugentlige fællesaften, hvor vi tilbereder og spiser mad sammen, du og din kontaktperson aftaler deltagelse. Ud over de mange muligheder vi har i forbindelse med vores lokaler som wii, bordfodbold, playstation, kreaværksted mv, benytter SK Reflekt i høj grad offentligt tilgængelige aktivitetsmuligheder så som svømmehaller, bowlingcentre, biblioteker m.m. Det er endvidere muligt at prøve kræfter med inlinere, mountainbikes, fitness, badminton, crossfit mv.

SK Refogså adgang til naturskønne områder, hvor der blandt andet er muligheder for at køre off-road gokarts, mtb og mange andre friluftsaktiviteter.

Det er vores erfaring at man igennem aktivitetsbaseret samvær, hvor den unge oplever glæde, succes og forståelse i samvær med konsulenten, får skabt gode vilkår for etablering af tillid, der er med til at danne grundlag for en sund kontakt og udviklende relation.

De mange muligheder vi har i forbindelse med vores lokaler som wii, bordfodbold, playstation, kreaværksted mv, benytter SK Reflekt i høj grad offentligt tilgængelige aktivitetsmuligheder så som svømmehaller, bowlingcentre, biblioteker m.m. Det er endvidere muligt at prøve kræfter med inlinere, mountnbikes, fitness mv.

Udover spontane fællesarrangementer, tilbydes der i forbindelse med årlige højtider fællesaftener, så som jule og påskefrokoster.
I forbindelse med ferieperioder tilbydes borgerne ligeledes fælles udflugter, ture og andre arrangementer.
Og når ens kontaktperson / støtte holder ferie er der altid en anden i teamet man kan kontakte, eller henvende sig i Huset på Vestergade.

Når man er tilknyttet SK Reflekt har man ikke blot en kontaktperson – men også et team.