Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/skreflekt.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/skreflekt.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Til kommunerne | SK Reflekt

Til kommunerne

Social Konsulenterne Reflekt er et professionelt socialpædagogisk behandlingstilbud, der ud fra en relationspædagogisk og løsningsorienteret helhedstænkning støtter og rådgiver til udvikling i den enkeltes nærmiljø.

Social Konsulenterne Reflekt er særligt erfarne både i arbejdet med efterværn, bo – træning og kontaktpersonsforløb, såvel som familiearbejde, støttede og overvågede samvær.

SK Reflekt kan være et effektivt supplement til en anbringelse, såvel forbyggende som i forbindelse med hjemgivelse.

Døgnberedskab i indsatsen for både børn, unge, forældre og myndigheder også i weekender og på helligdage.

SK Reflekt består af en tværfaglig og særdeles professionel og kompetent medarbejderstab.

Konsulent og ung dreng

Konsulentteamet:
SK Reflekt består af professionelle konsulenter, som udfører relations – og andet behandlingsarbejde af høj kvalitet i belastede og socialt udsatte miljøer. Vi har mange års erfaring med tværfagligt samarbejde og navigerer sikkert i de relevante fagområder. Konsulenterne besidder en bred og solid erfaring med kontaktetablering og relationsarbejde i forhold til udsatte børn, unge og deres familier.

Borgere tilknyttet os, har uden for aftalt samværstid mulighed for at komme i kontakt med SK Reflekt per tlf året rundt, ved akutte situationer køres der ud efter aftale.

I ferieperioder er huset på Vestergade åbent for personlige henvendelser/støtte ml. kl.08.30-16.00 .

Når en ung bliver tilknyttet SK-Reflekt har den pågældende ikke kun en konsulent at søge til, men et helt team hvis nødvendigt.

Værdier:
SK Reflekt arbejder eklektisk og metodisk med afsæt i den systemiske tænkning, hvor høj faglighed, troværdighed og fleksibilitet danner grundlaget for vores værdisæt.